HySSin valmennusfilosofia

Toimintamme perustuu urheilijoiden tarpeista lähtevään ja yksilöiden erilaiset kehitysvaiheet, tarpeet ja halut huomioivaan valmennustoimintaan.


HySSin urheilijat

Hyvinkään Slalomseura Sukkula ja kotirinteemme Sveitsin hiihtokeskus pystyvät tarjoamaan juniorille hyvät mahdollisuuden edetä lajissa kansallisella tasolla. Kannustamme ja autamme tavoitteellisia laskijoitamme osallistumaan myös oman seuramme ulkopuolisiin valmennus- ja leiritysryhmiin ja siirtymään mahdollisuuksien mukaan alppilukioihin ja alppiakatemioihin. Lisäksi kannustamme ja tuemme kansainväliselle tasolle tähtääviä ja sinne jo päässeitä urheilijoitamme. 


HySSin valmentajat

Valmentajien taustat lajin parissa ovat hyvin erilaiset - entisistä kilpalaskijoista hiihdonopettajiin ja "rakkaudesta" lajiin laskijoista valmentajakoulutuksen käyneisiin. Seuran valmentajat voivat osallistua esim. Skisport Finlandin ja ShoRy:n koulutuksiin.

Valmentajien tehtävänä on tarjota kaikille seuran laskijoille heidän taito- ja tavoitteellisuustasoonsa sopivaa valmennusta. Urheilijan niin halutessa tarjoamme mahdollisuuden kehittyä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti kohti huippu-urheilijan uraa.


Lisätietoa

Jos kaipaat tarkempaa tietoa alppihiihtovalmennuksesta, sitä löytyy SkiSport Finlandin sivuilta.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠