HySSin yhteistyötahot

Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Lue lisää täältä.

Bitucomp Oy on viherrakentamisen ammattilainen, joka on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ympäristörakentamiseen. Lue lisää täältä.

Alppihiihdossa on vuodesta 2002 ollut käytössä kolmen alueen järjestelmä.  Etelä-Suomen alueesta vastaa Etelä-Suomen Alppi (ES Alppi), johon kuuluu 20 jäsenseuraa. Lue lisää täältä.

Kuljetusliike E. Nousiainen Oy on puunkuljetukseen erikoistunut yritys Hyvinkäältä, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita koko Suomen alueella. Lue lisää täältä.

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä. Lue lisää täältä.

Hyvinkäällä sijaitseva Sveitsin hiihtokeskus tarjoaa mainiot puitteet laskemiseen niin harrastajille kuin kilpalaskijoille. Tutustu tarkemmin Etelä-Suomen kätevimpään mäkeen täällä.

Sveitsin hiihtokeskuksen hiihtokoulu järjestää monipuolista opetusta eri alamäkilajeissa. Lue lisää mm. Werneri hiihtokouluista täältä.