HySSin yhteistyötahot

Bitucomp Oy on viherrakentamisen ammattilainen, joka on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ympäristörakentamiseen. Lue lisää täältä.

Alppihiihdossa on vuodesta 2002 ollut käytössä kolmen alueen järjestelmä.  Etelä-Suomen alueesta vastaa Etelä-Suomen Alppi (ES Alppi), johon kuuluu 20 jäsenseuraa. Lue lisää täältä.

Kallioinen rent tarjoaa nopeaa ja henkilökohtaista konevuokrausta. Saat käyttöösi kaiken mitä rakennuskohteessasi tarvitset. Lue lisää täältä.

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä. Lue lisää täältä.

Hyvinkäällä sijaitseva Sveitsin hiihtokeskus tarjoaa eniten laskettavaa Etelä-Suomessa ja siten mainiot puitteet laskemiseen niin harrastajille kuin kilpalaskijoille. Tutustu tarkemmin Etelä-Suomen kätevimpään rinteeseen täällä.

Sveitsin hiihtokoulu järjestää monipuolista opetusta eri alamäkilajeissa. Lue lisää mm. Werneri hiihtokouluista täältä.

Trendel Oy:n tekniset ratkaisut helpottavat mm. ikäihmisten, toimintarajoitteisten, sairaalasta kotiutuvien ja kuulovammaisten arkea ja kotona asumista. Lue lisää täältä.