Kilpailut 2019 - 2020

HySSin viikkokilpailut

Heti kun kotirinne on siinä kunnossa, että voidaan ruveta laskemaan rataa aloitetaan myös HySSin omat viikkokilpailut. Viikkokilpailut ovat matalan kynnyksen tapahtumia, jotka eivät maksa mitään. Riittää kun tulet kisarinteen alaosassa olevalle HySSin "alakopille" ja ilmoittaudut mukaan. Viikkokisoissa lasketaan kolme laskua, joista kahden parhaan laskun ajat lasketaan yhteen. Tämän helpompaa ei alppihiihdossa kilpaileminen voi olla. Tervetuloa kaikki mukaan kokeilemaan!

Perinteisesti kauden viimeiset viikkokilpailut ovat samalla olleet seuran mestaruuskilpailut.

Seuraavat viikkokilpailut
Tämän kauden "hieman" haastavista sääoloista johtuen viikkokisoja ei ole ainakaan vielä päästy laskemaan, mutta tavoitteena on pitää ainakin yhdet kisat, jotka ovat samalla seuran mestaruuskisat. 


ES Cup

ES Cup on Etelä-Suomen nuorille alppihiihtäjille tarkoitettu kilpailukiertue. HySSilläisiä on mukana joka kisassa ja valmentajat, vanhemmat ja kokeneemmat laskijat auttavat ensikertalaisia.

ES Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.

ES Cupin kisojen tuloksia voit seurata livenä Live timingista, jonne pääset täältä.


Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut

Kaudella 2019 - 2020 Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut piti järjestetää HySSin toimesta kotirinteessämme 6. - 8.3.2020, mutta koska lumitilanne on mikä on, niin kisat on siirretty Tahkolle. Kaudella 2020 - 2021 otetaan uusi yritys ja pidetään aluemestaruuskisat kotirinteessämme.


KIA Ski Tour

KIA Ski Tour on kansallinen kilpailusarja nuorille, jotka laskevat sarjoissa U14, U16 ja U18. KIA Ski Tourin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.


Administer Masters Cup

Admimister Masters Cup on tarkoitettu Masters laskijoille. Admimister Masters Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.


Kansainväliset kilpailut

FIS-, Eurooppa Cup- ja Maailman Cup -kisojen tiedot löydät täältä.