Kilpailut 2021 - 2022

HySSin palkitut kaudella 2021 - 2022

HySSin ennätyspitkän kauden 2021 - 2022 palkinnot jaettiin 9.5.2022, jolloin oli mahdollista laskea Sveitsin hiihtokeskuksen viimeisenä aukiolopäivänä ja golfata Hyvigolfin ensimmäisen aukiolopäivänä.

Seuran viikkokilpailut

Heti kun kisarinne on siinä kunnossa, että voidaan ruveta laskemaan rataa aloitetaan myös HySSin omat viikkokilpailut. Viikkokilpailut ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua eikä kisaaminen maksa mitään. Riittää kun tulet keskiviikkona n. klo 18:00 kisarinteen alaosassa olevalle HySSin "alakopille" ja ilmoittaudut mukaan. Viikkokisoissa lasketaan kolme laskua, joista kahden parhaan laskun ajat lasketaan yhteen. Tämän helpompaa ei alppihiihdossa kilpaileminen voi olla. Tervetuloa kaikki mukaan kokeilemaan! Kauden 2021-2022 kilpailuajankohdat täältä.

Perinteisesti kauden viimeiset viikkokilpailut ovat samalla olleet seuran mestaruuskilpailut.

ES Cup

ES Cup on Etelä-Suomen nuorille alppihiihtäjille tarkoitettu kilpailukiertue. HySSilläisiä on mukana joka kisassa ja valmentajat, vanhemmat ja kokeneemmat laskijat auttavat ensikertalaisia.

ES Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.

ES Cupin kisojen tuloksia voit seurata livenä Live timingista, jonne pääset täältä.


Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut

Kaudella 2021 - 2022 Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut järjestetään HySSin toimesta omassa kotirinteessämme 5.-6.2.2022, katso lisää


KIA Ski Tour

KIA Ski Tour on kansallinen kilpailusarja nuorille, jotka laskevat sarjoissa U14, U16 ja U18. KIA Ski Tourin kisat ja lisäinfoa löydät täältä. HySS järjestää 2021-2022 Tourin kaksi osakilpailua, katso tarkemmin 


Finnish Masters Cup

Finnish Masters Cup on tarkoitettu Masters laskijoille. Finnis Masters Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.


Kansainväliset kilpailut

FIS-, Eurooppa Cup- ja Maailman Cup -kisojen tiedot löydät täältä.