Kilpailut 2022 - 2023

Seuran viikkokilpailut

Heti kun kisarinne on siinä kunnossa, että voidaan ruveta laskemaan rataa aloitetaan myös HySSin omat viikkokilpailut. Viikkokilpailut ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua eikä kisaaminen maksa mitään. Riittää kun tulet keskiviikkona n. klo 18:00 kisarinteen alaosassa olevalle HySSin "alakopille" ja ilmoittaudut mukaan. Viikkokisoissa lasketaan kolme laskua, joista kahden parhaan laskun ajat lasketaan yhteen. Tämän helpompaa ei alppihiihdossa kilpaileminen voi olla. Tervetuloa kaikki mukaan kokeilemaan!

Perinteisesti kauden viimeiset viikkokilpailut ovat samalla olleet seuran mestaruuskilpailut.

ES Cup

ES Cup on Etelä-Suomen nuorille alppihiihtäjille tarkoitettu kilpailukiertue. HySSilläisiä on mukana joka kisassa ja valmentajat, vanhemmat ja kokeneemmat laskijat auttavat ensikertalaisia.

ES Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.

ES Cupin kisojen tuloksia voit seurata livenä Live timingista, jonne pääset tästä.

Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut

Kaudella 2022 - 2023 Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut järjestetään kahdessa osassa ES Cupin Tahkon osakilpailun 28.1 - 29.1. ja Swinghillin osakilpailun 12.3. yhteydessä.

KIA Ski Tour

KIA Ski Tour on kansallinen kilpailusarja nuorille, jotka laskevat sarjoissa U14, U16 ja U18. KIA Ski Tourin kisat ja lisäinfoa löydät täältä. 

Finnish Masters Cup

Finnish Masters Cup on tarkoitettu Masters laskijoille. Finnis Masters Cupin kisat ja lisäinfoa löydät täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kansainväliset kilpailut

FIS-, Eurooppa Cup- ja Maailman Cup -kisojen tiedot löydät täältä.