Alppihiihdon ajankohtaiset

Kuikkaniemille joukkuehopea Ski & Golfin MM-kisoista

Parin vuoden tauon jälkeen Itavallan Sell am Seessä pelattiin Ski Golfin MM-kisat. Suomalaiset rohmusivat mitaleja. Mitalisateessa mukana myös HySSin Santtu ja Tuukka Kuikkaniemi

HySS juhli hyvää kisakautta

Paljon kiitoksia ja paljon palkintoja HySSin kauden päätösjuhlassa. Lisäna FIS-laskijoiden loppupisteet ja -sijoitukset. Uudet maajoukkuevalmentajat valittu ja pian valitaan myös urheilijat valmennusryhmin.

Kiinnostaako nuorten alppihiihtäjien valmentaminen?

Hyvinkään Slalomseura Sukkula (HySS) on perinteinen ja menestyksekäs alppihiihtoseura, jonka laskijoita on tällä hetkellä maajoukkueessa useampia. HySS hakee nyt valmentajaa / valmennuspäällikköä.…

SM-pujottelut alkavat Levillä. Poimintoja FIS-tilastoista vedonlyönnin avuksi.

HySSin laskijat hyvissä lähtöasetelmissa. Rosa Pohjolainen mukana kuvissa, mutta ei kilpailussa. Yllätysveto korvaajaksi.

Hetta Saarinen neljäs Kia Ski Tourin N16-sarjan kokonaispisteissä

Kia Ski Tourin N16-sarjan kokonaiskilpailun kärkipaikat ratkaistiin viimeisessä suurpujotelussa Suomulla. HySSin Hetta Saarinen sijoittui lopulta neljäneksi.

Kia Ski Tour-voittajien lyhyet haastattelut Suomun kisojen jälkeen

Kiat kulkivat pitkän matkan ja kilpailivat seitsemällä paikkakunnalla hyvissä olosuhteissa. Kova työ palkittiin. Kia Ski Tour-voittajat kertovat.

Ylläksen SM-kisat jatkuivat lumitöillä, superg-kisalla ja alppiyhdistetyllä

Pari päivää taukoa kovan tuiskun vuoksi. Ylläksen SM-kisat väännettiin uudelleen vauhtiin. Jesper Pohjolaiselle toinen pronssi U21-sarjassa.

Jesper Pohjolainen neljäs SM-syöksyssä Ylläksellä

SM-kisat Ylläksellä aloitettiin syöksylaskulla. Jeppe Pohjolainen kelpo vauhdissa ja lennossa. Janne Leskinen juhli nuorison parissa.

Hetta Saariselle myös suurpujottelun SM-pronssi

HySSin Hetta Saariselle toinen SM-pronssi. Mitalin Hetta sai suurpujottelusta, jonka toisella kierroksella hyssiläinen oli porukan nopein.

Hetta Saariselle supersuurpujottelun SM-pronssi

HySSin Hetta Saariselle SM-pronssi sarjassa N16. Hopeamitali jäi vain sadasosan päähän. Muut hyssiläiset tasaisessa tuloskunnossa. Kisat jatkuvat suurpujottelulla ja pujotteluilla lauantaihin saakka.

Puuha Park - vauhtikisat ja U14- sekä U16-ikäluokkien SM-kisaviikko alkoi Tahkolla

Kuopio Ski Club ja Tahkon alppikoulu järjestävät alle 14- ja alle 16-vuotiaiden SM-kisat Tahkolla. Mukana ovat myös alle 12-vuotiaat, jotka kisaavat Puuha Park syöksyssä ja superg-kisassa

Hyviä uutisia Pohjolaisilta

Selvittiin säikähdyksellä! HySSin laskijat kärkipäässä Viron mestaruuskisoissa Pyhätunturilla.

Suomen miehillä "iso kala koukussa" EYOF-kisojen päätöspäivänä

Viimeinen alppikisa EYOF-kisoissa on käyty. Erik Saravuolle hopeamitali. Eduard Hallberg ja Jesperi Kemppainen hyvässä pujotteluvauhdissa.

Suomen joukkuelle pronssimitalit EYOF-kisojen Team Eventissä

Vuokatin EYOF-kisojen Team Event oli jännittävä, kovatasoinen kilpailu, joka käytiin aurinkoisessa säässä. Itävalta voitti, Italia oli toinen ja Suomi kolmas. Saksan protesti hylättiin pitkän pohdinnan jälkeen.

Rosalta jäivät EYOF-kisat kesken

Rosa Pohjolainen loukkaantui EYOF-kisoissa Vuokatissa.

Upea alppihiihtopäivä EYOF-kisoissa. Sanat eivät riitä kertomaan, joten annetaan kuvien kertoa.

Rosa Pohjolaiselle ja Erik Saravuolle (HSC) EYOF-kulta pujottelussa. Jesperi Kemppainen (SCST) pujoteli kolmanneksi.

Olympiatuli syttyi Vuokatissa

EYOF-kisat Vuokatissa aloitettiin perinteisin menoin. Alppihiihto alkaa tiistaina miesten ja naisten pujottelulla. Miehiä kisassa 84 ja naisia 70. Kisoja voi seurata EOC-kanavalta.

Vuokatti valmiina Euroopan nuorten olympiafestivaaleihin

Euroopan nuorten olympiafestivaalit (EYOF) alkavat Vuokatissa, Kajaanissa ja Lahdessa. YLE TV näyttää yhteenvedon jokaisena kisapäivänä.

Es-cup ja Kia Ski Tour Kalpalinnassa ja Hyvinkäällä

Aurinkoisia Kia Ski Tour alppikisoja Kalpalinnassa ja Hyvinkäällä. Kalpiksen kisariemussa mukana 280 laskijaa. TaWa isännöi ES-cupia ja Kiioja ohjasi HySSin väki.

Kia Ski Tourin seuraavat etapit Vihdissä, Kalpalinnassa ja Hyvinkäällä

Vihti Ski Centeristä karavaani kulkee Janakkalaan Kalpalinnan rinteille, jossa lauantain kisapäivä aloitetaan ES-cupilla, kisaisäntänä TaWa. Klo 15.30 aloittavat Kiat, jotka jatkavat sunnuntaiksi Hyvinkäälle HySSin kisoihin.

Vanhempia