Alppihiihdon ajankohtaiset

Tunnen, kuinka vauhti kiihtyy!

Himoksen kisat laskettu ja raportoitu. Pyhällä kisataan parhaillaan. Viikoloppuna juniorit Tottorakalla. Ensi viikolla juniorit Tahkolla ja aikuiset Suomulla. Interski koko viikon Levillä ja ja ja ja ...

Johtajan istuin tutuksi Narvikin EC-pujottelussa.

Jesper Pohjolainen, Eduard Hallberg ja Salomo Sirviö pujottelivat EC-pisteille Narvikissa. Naisten kisassa Erika Pykäläinen DNF1 ja Nella Korpio DNS2. Vauhtilajit jatkuvat, mukana Elian Lehto ja Jaakko Tapanainen.

Levin EC-kisat sujuivat kehutuissa olosuhteissa. EC-pisteitä Hallbergille, Pohjolaiselle ja Tapanaiselle.

Suomen miehet ottivat säästeliäästi pisteitä Levin EC-kiosista, enemmänkin oli tarjolla. EC-finaali alkoivat tänään Narvikissa. Erika Pykäläinen 23:s. Miehet iltakisassa, video fis-ski.com. Joni Reijonen pujotteli aluemestariksi.

Levin EC-kisa on mahdollisuus ja näytönpaikka nuorille suomalaisille

EC-Levi: Kymmenen suomalaista nuorta miestä taistelee EC-pisteistä 72 ulkomaalaisen kanssa. Vierailla on kokemusta rutkasti enemmän, mutta tuttu rinne tuo luottoa. Hyssiläiset hyvällä fiiliksellä kisaan.

Tuloksia EC-kisoista Suomulta ja Jällivaarasta

EC-kisoissa käydään rajua taistelua paikoista suuremmille näyttämöille. Naisille nollatulos Suomulta. Salomo Sirviö ja Eduard Hallberg pisteille Jällivaarassa. Kokemus jyllää EC-kiosissa.

Erika Pykäläinen löysi vauhtinsa. Jällivaaran EC-kisasta viides sija.

MM-kisojen jälkeen Erika haki vauhtia kansainvälisistä NC-kisoista. Jällivaaran EC-kisoissa suksi kulki ja nyt jatketaan iloisella mielellä kohti Årea, Narvikia, Suomua, Yllästä ...Ahkeralle lukijalle lopussa YLLÄTYS!

Almåsassa pari pummipäivää ennen pujottelukisoja

Ruotsin Almåsassa peruttiin GS-kisat. Suomalaiset hyvässä vauhdissa pujotteluissa.

Kisoja pisaa! Liitteenä maaliskuun kisakalenteri ja vinkit kisojen seuraamiseen.

Koko laivasto liikeellä. Seuraa kisojen livetuloksia. Heti alkuun huilipäivä toimiuksessa. Almåsan GS-kisa peruttu kovan tuulen vuoksi, raportoi Joel Palosaari.

Ei pärjätty Lyckselessä.

Suomalaisten pujottelut sujuivat kehnosti Lyckselessä. Erika Pykäläinen laski kauden parhaimmat SL-pisteet Italian FIS-pistetehtaassa. Eduard Hallberg hyvässä vauhdissa Norjassa. Hyvin sujui myös Nella Korpion pujottelu.

FIS-kisakiertue Ruotsissa jatkuu viikonloppuna Lyckselen pujottelulla.

Viikonloppuna kisataan Ruotsin Lyckselessä kovatasoiset FIS-pujottelut. Suomesta mukana iso joukko nuoria alppihiihtäjiä. Kisaa voi seurata suoran FIS-sivuilta fis-ski.com. Jutussa mukana tuloksia Tärnabyn GS-kiosista.

FIS-kisaputki Ruotsissa alkoi Arvidsjaurin pujottelulla. Joel Palosaari ensimmäistä kertaa alle 30 pisteen SL-kisassa.

MM-kisat lusittu! Kiitos Erika, Jeppe, Eddie, Jaakko, Elian ja Samu jännittävistä hetkistä. Nyt lähdetään Ruotsiin FIS-kisakiertueelle. Arvidsjaurista aloitettiin SL-kisojen hyvillä tuloksilla.

Rosa kertoo kivoja kuulumisia Leviltä.

Rosa Pohjolainen on kuntoutunut ratalaskukuntoon. Puolitoista kuukautta kaksi rataharjoitusta päivässä Levin hyvissä olosuhteissa on vienyt laskemista sunnitelmallisesti eteenpäin. Jutussa Rosan tuoreet kuulumiset ja laskukuvat.

Tuloksia ES-cupista, Mandatum Alpine Ski Tourilta ja Suomun FIS-kisoista.

Meri-Teijosta Kokonniemeen, Suomulta Levin kautta Courcheveliin - kiirettä pitää toimituksessa.

Hyvä päivä tänään - mainioita tuloksia useilta rinteiltä.

Melkein pöljä päivä! Erika ja Jesper hyvässä kyydissä EC-kisoissa. Jasper ja Hetta aloittivat FIS-kisat Suomulla. Antti, Joni ja Samuel nauttivat SG-kyydistä Levillä.

Eino Kalpalan muistokisa Kalpalinnassa. Vilkas kisaviikonloppu alkoi.

Masters-laskijat muistelivat Eino Kalpalaa. Kiirettä pitää: downhilliä MM-kisoissa, ES-kisoja Mariborissa ja Jaunissa, FIS-kisoja Suomulla, Mandatum Ski Tour Levillä ja ES-kisat Meri-Teijossa ja Porvoossa. Ja Joel treenaa Sveitsissä!

Erika ja Jesper valittiin MM-kisoihin Ranskan Courcheveliin.

MM-kisajoukkueeseen valittiin Samu Torsti (VaSki), Riikka Honkanen (Slalom-Seura), Erika Pykäläinen (HySS), Eduard Hallberg (S-66), Jaakko Tapanainen (GrIFK), Elian Lehto (SCST) ja Jesper Pohjolainen (HySS). Onnea matkaan!

Kisoja piisaa

EYOF-kisoja sekä EC- ja MC-kisat osoitteessa fis-ski.com. Albechimbraa osoitteesta www.tts.tn.it. Tahko GP:n tuloksia mm. ES-alpin sivuilla. Tahkolla suihkii 220 nuorta, joista 11 on HySSin laskijoita. Laskijaesittely Mikael Tuulion ottamin kuvin.

USAn Lake Placid isännöi talviuniversiadeja. Suomen joukkue onnistu erinomaisesti.

Tuntematon, iso talviurheilujuhla Universiadit USAn Lake Placidissa Emil Keräsen tarinoin ja Martina Roos-Salmin kuvin.

Jasper Palosaari aloitti hyvin EYOF-kisat

Jasper Palosaari oli 22:s Euroopan Nuorten Olympifestivaalien pujottelussa Italian Tarvisiossa. Riikka Honkaselle FIS-voitto Pozza di Fassassa. Erika Pykäläinen keskeytti.

Universiadit päättyivät ja EYOF-kisat alkavat. Nuorten MM-kisat viimeistelyä vailla.

Universiadit onnellisesti ohi. Italiassa jatketaan kansainvälisillä EYOF-kisoilla. Nuorten MM-kiosissa parhaillaan joukkuekisa. Huomenna MC-kisat Schladmingissa ja Kronpaltzissa. Kovia kisoja piisaa. Pysykää mukana - yrittäkää edes!