Alppihiihdon ajankohtaiset

HySSin hyvä alppikausi päätettiin perinteisin menoin Hyvinkään golfkentällä

HySSin hyvää menestystä juhlittiin ennätyssuurella porukalla. Jutussa lopussa tuoreet maajoukkevalinnat. Erika ja Rosa valittiin A-joukkueeseen. Jesper Pohjolainen valittiin B-joukkueeseen ja Emil Keränen C-joukkueeseen.

SVUL:n Uudenmaan Piiri palkitsi Hyvinkään Slalomseura Sukkulan Vuoden Seurana.

Vuoden Seura -palkinto tuli vuoden 2022 hyvästä toiminnasta ja urheilijoiden upeista tuloksista. Ohjaajastipendin sai Silva Saarinen. Harjoittelustipendi jaettiin Jesper Pohjolaisen ja Hetta Saarisen kesken.

Samu Torsti vaihtoi lajia. Ski & Golfin SM-kisa käytiin loistavissa olosuhteissa.

Samu Torsti oli nopein Ski & Golfin laskuosuudella. Vuoden 2021 Ski & Golfin Suomen mestari Jens Henttinen golftulos 80 lyönti ei riittänyt kärkipaikkaan. Takametsien mies Tahkolta Teemu Partenen vei mestaruuden.

Jesper Pohjolaiselle hyvät GS-pisteet Ylläkseltä. Emil Keränen kahdeksas.

Ylläksen vauhtiviikko päättyi kahteen GS-kisaan. Jesper Pohjolainen ja Emil Keränen kärjen tuntumassa. Kaikki miesten kisat päättyivät Elian Lehdon voittoon. Liitteenä myös lauantain kisan tuloksia.

Emil Keräselle superg:n SM-hopea Ylläkseltä

Emil Keränen lisäsi mitalikokoelmaansa Ylläksen superg:n hopeamitalin. Yleisen sarjan lisäksi SM-mitaleista kilpailtiin U18 ja U21-ikäluokissa. Yhdessä yössä rinteestä katosi 20 cm lunta. Talkoolaiset urakoivat.

Riku Reijonen poksautti mitaliputken

Riku aloitti Tottorakalla. Erika, Jesper ja Emil jatkoivat HySSin mitaliputkea Suomulla. Joni laittoi lisää vauhtia putkeen Tahkolla. Paljon kisoja, paljon tekstiä ja kuvia. Lopussa Mandatum AST:n lopputulokset.

Erika voitti neljä kisaa Pyhällä, samalla tuli voitto myös Baltic-cupissa.

Erika Pykäläinen voitti Baltic-cupin. Finaalikisoja isännöi SKILV Latviasta. Kerrankin hyviä laskukuvia, vilkaise!

Tunnen, kuinka vauhti kiihtyy!

Himoksen kisat laskettu ja raportoitu. Pyhällä kisataan parhaillaan. Viikoloppuna juniorit Tottorakalla. Ensi viikolla juniorit Tahkolla ja aikuiset Suomulla. Interski koko viikon Levillä ja ja ja ja ...

Johtajan istuin tutuksi Narvikin EC-pujottelussa.

Jesper Pohjolainen, Eduard Hallberg ja Salomo Sirviö pujottelivat EC-pisteille Narvikissa. Naisten kisassa Erika Pykäläinen DNF1 ja Nella Korpio DNS2. Vauhtilajit jatkuvat, mukana Elian Lehto ja Jaakko Tapanainen.

Levin EC-kisat sujuivat kehutuissa olosuhteissa. EC-pisteitä Hallbergille, Pohjolaiselle ja Tapanaiselle.

Suomen miehet ottivat säästeliäästi pisteitä Levin EC-kiosista, enemmänkin oli tarjolla. EC-finaali alkoivat tänään Narvikissa. Erika Pykäläinen 23:s. Miehet iltakisassa, video fis-ski.com. Joni Reijonen pujotteli aluemestariksi.

Levin EC-kisa on mahdollisuus ja näytönpaikka nuorille suomalaisille

EC-Levi: Kymmenen suomalaista nuorta miestä taistelee EC-pisteistä 72 ulkomaalaisen kanssa. Vierailla on kokemusta rutkasti enemmän, mutta tuttu rinne tuo luottoa. Hyssiläiset hyvällä fiiliksellä kisaan.

Tuloksia EC-kisoista Suomulta ja Jällivaarasta

EC-kisoissa käydään rajua taistelua paikoista suuremmille näyttämöille. Naisille nollatulos Suomulta. Salomo Sirviö ja Eduard Hallberg pisteille Jällivaarassa. Kokemus jyllää EC-kiosissa.

Erika Pykäläinen löysi vauhtinsa. Jällivaaran EC-kisasta viides sija.

MM-kisojen jälkeen Erika haki vauhtia kansainvälisistä NC-kisoista. Jällivaaran EC-kisoissa suksi kulki ja nyt jatketaan iloisella mielellä kohti Årea, Narvikia, Suomua, Yllästä ...Ahkeralle lukijalle lopussa YLLÄTYS!

Almåsassa pari pummipäivää ennen pujottelukisoja

Ruotsin Almåsassa peruttiin GS-kisat. Suomalaiset hyvässä vauhdissa pujotteluissa.

Kisoja pisaa! Liitteenä maaliskuun kisakalenteri ja vinkit kisojen seuraamiseen.

Koko laivasto liikeellä. Seuraa kisojen livetuloksia. Heti alkuun huilipäivä toimiuksessa. Almåsan GS-kisa peruttu kovan tuulen vuoksi, raportoi Joel Palosaari.

Ei pärjätty Lyckselessä.

Suomalaisten pujottelut sujuivat kehnosti Lyckselessä. Erika Pykäläinen laski kauden parhaimmat SL-pisteet Italian FIS-pistetehtaassa. Eduard Hallberg hyvässä vauhdissa Norjassa. Hyvin sujui myös Nella Korpion pujottelu.

FIS-kisakiertue Ruotsissa jatkuu viikonloppuna Lyckselen pujottelulla.

Viikonloppuna kisataan Ruotsin Lyckselessä kovatasoiset FIS-pujottelut. Suomesta mukana iso joukko nuoria alppihiihtäjiä. Kisaa voi seurata suoran FIS-sivuilta fis-ski.com. Jutussa mukana tuloksia Tärnabyn GS-kiosista.

FIS-kisaputki Ruotsissa alkoi Arvidsjaurin pujottelulla. Joel Palosaari ensimmäistä kertaa alle 30 pisteen SL-kisassa.

MM-kisat lusittu! Kiitos Erika, Jeppe, Eddie, Jaakko, Elian ja Samu jännittävistä hetkistä. Nyt lähdetään Ruotsiin FIS-kisakiertueelle. Arvidsjaurista aloitettiin SL-kisojen hyvillä tuloksilla.

Rosa kertoo kivoja kuulumisia Leviltä.

Rosa Pohjolainen on kuntoutunut ratalaskukuntoon. Puolitoista kuukautta kaksi rataharjoitusta päivässä Levin hyvissä olosuhteissa on vienyt laskemista sunnitelmallisesti eteenpäin. Jutussa Rosan tuoreet kuulumiset ja laskukuvat.

Tuloksia ES-cupista, Mandatum Alpine Ski Tourilta ja Suomun FIS-kisoista.

Meri-Teijosta Kokonniemeen, Suomulta Levin kautta Courcheveliin - kiirettä pitää toimituksessa.