Hetta Saariselle myös suurpujottelun SM-pronssi

31.3.2022

SM-kisa lasketiin Kuopion Tahkolla pikkupakkasessa huippukunnossa olevilla rinteillä. Ensimmäisellä kisakierroksella radanmerkkaus suosi vauhtilaskijoita. Toinen radanmerkkaus teki radasta vaativamman. Tämä sopi  HySSin Hetta Saariselle erinomaisesti. Tuloksena kierroksen nopein aika ja nousu mitalikolmikkoon.

Kaksi pronssia hanskassa. Kisaohjelmassa vielä kolme pujottelukisaa.

N16-sarjan mitalistit. Vasemmalla hopeamitalisti Minea Rosendahl Porin Slalomseura. Keskellä voittaja GrIFK:n Kaisu Jaakkola ja oikealla Hetta Saarinen HySS

Kaikki M16-sarjan SM-mitalit menivät GrIFK:n laskijoille. Vas. Joonatan Järvelä, Urho Rechardt ja Felix Maksimow. HySSin Samuel Hurmerinta oli 13:s.

N14-sarjan SM-mitalistit: hopeaa Wilma Kivelä GrIFK, kultaa Isabel Rautio HSC ja pronssia Anna Peltola GrIFK. HySSin Stella Winqvist oli 27:s.

SM-mitalistit sarjassa M14. Vasemmalla Eemil Westman GrIFK, keskellä Joonas Tamminen LHS ja oikealla Samu Timonen. HySSin Joni Reijonen oli 20:s. Antti Tapiala sai merkinnän DNF.