Kymmenen SM-mitalin tavoite täyttyi Ylläksellä

13.4.2024

HySSin Rosa Pohjolainen voitti SM-supergkisan. Toisena GrIFK:n Charlotte Henriksson ja kolmantena TuSlan Silja Koskinen (Kuva Nanna Kiviranta)

Rosa nosti HySSin SM-mitalisaaliin kymmeneen voittamalla U21-ikäluokan superg-kisan. Toisena oli TuSlan Silja Koskinen ja kolmantena Ruka Slalomin Maisa Kivimäki. U18-sarjan mestari oli GrIFK:n Kia Suni, toisena KSC:n Aada Marttila ja kolmantena PeSlan Susa Huju. HySSin Hetta Saarinen oli kahdeksas.

Miesten SG-mestaruuden voitti SCST:n Elian Lehto, toisena GrIFK:n Jaakko Tapanainen ja kolmantena GrIFK:n Leevi Westman. Miesten U21-ikäluokuokan mitalikolmikoksi laskivat Teemu Laakso HSC, Erik Saravuo HSC ja Oskar Gustafsson Slalom-66. M18-sarjan SM-kulta meni GrIFK:n Leevi Westmanille, hopea GrIFK:n Taavi Markkaselle ja SM-pronssi HSC:n Altti Pyrrölle.

SSF:n C-maajoukkueen naiset valmentajineen hyvästelivät Charlotte Henrikssonin, joka laski viimeisen FIS-kisansa Ylläksellä (Kuva Nanna Kiviranta).

Charlotte Henriksson päätti kisansa syöksylaskun SM-kultaan ja SG:n hopeaan.

Juniorit jatkoivat SM-kisojaan Levillä, jossa kisalajina oli pujottelu. Muutama tulos: M16 1. Eero Saravuo HSC,  2. Sami Timonen JoPu +1.04, 3. Emil Ruotsi JHS... 10. Joni Reijonen HySS +6.90... Antti Tapiala HySS  DNF2.

M14 1. Emil Pyrrö HSC, 2. Hermanni Lehtinen HimoSki +4.83, 3. Robin Le Bell PeSla +4.88. HySSin Riku Reijonen DNF1.

Levin SM-kisat jatkuvat paripujottelulla. Raportit Ylläkseltä päättyvät tähän. Jippiiiiii!